Fanatik Siyonist Haham Mescid-i Aksa Cemaatine Karşı Şiddet Kullanılmasını İstedi.

  • 24 Mart 2015
  • 1.111 kez görüntülendi.
Fanatik Siyonist Haham Mescid-i Aksa Cemaatine Karşı Şiddet Kullanılmasını İstedi.

Fanatik haham Yehuda Glick, Yahudi yerleşimcilerin baskınlarına tepki gösteren Mescid-i Aksa cemaatini ve özellikle de kadınları hedef alan kışkırtıcı açıklamalarda bulundu.

Glick, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook’taki kişisel sayfasında dün akşam (23 Mart Pazartesi) yaptığı açıklamada, “sürekli öldürücü tetikte basılı duran parmak hükmünde olan şiddete karşı sabırlı olmak”tan işgal güçlerini sorumlu tuttu.

Fanatik Yahudi hahamın bu sözleriyle bir süre önce uğradığı silahlı saldırıyı işaret ettiği belirtildi. Haham Glick, uğradığı suikast girişiminin ardından işgal güçlerini kendisine yeterli koruma sağlamamakla suçlamıştı.

Açıklamalarında işgal polisini kışkırtıcı ifadelere yer veren Glick, “Heykel Dağı’nda kan dökülebilir. O zaman sorumluluktan kaçamazsınız ve bunu biz yapmadık diyemezsiniz. Çünkü sizin eliniz zaten kana bulaşmış durumda” dedi.

Glick, bu açıklamalarını dün sabah Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen hahamlardan birinin üzerine cemaatten bir kadının su attığı iddiaları üzerine yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.