FHKC Yanlıları Gazze’de Abbas’ın ve Riyad El-Maliki’nin Posterlerini Yaktı

  • 12 Nisan 2016
  • 894 kez görüntülendi.
FHKC Yanlıları Gazze’de Abbas’ın ve Riyad El-Maliki’nin Posterlerini Yaktı

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) yanlıları bugün (12 Nisan Salı) Gazze’nin Es-Seraya Meydanı’nda Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, Dışişleri Bakanı Riyad El-Maliki ve Bulgaristan’daki Filistin Büyükelçisi Mahmud El-Mezbuh’un posterlerini yaktı.

FHKC bugün liderlerinden Ömer En-Nayif’in öldürülmesinin 40’ıncı günü, Filistin Esir Günü münasebetiyle ve işgal güçlerinin naaşlarını elinde tuttuğu şehitlerin ailelerine destek amacıyla gösteri düzenledi. Gösteriye hareketin önde gelen isimleriyle Filistinli grupların temsilcileri katıldı.

FHKC liderlerinden Hüseyin Mansur, Ömer En-Nayif’in şehit edilmesi dosyasının kapatılmasına izin vermeyeceklerini ve cinayeti her yönüyle aydınlatmak için çalışacaklarını söyledi.

Esirler davasına destek için milli bir strateji geliştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Mansur, esirler davasının önemine dikkat çekerek sadece kişisel girişimlere terk edilemeyeceğini belirtti.

Mansur, işgal yönetiminin şehit naaşlarını ailelerine teslim etmeyerek intifadaya son vermesi için Filistin halkına baskı yapmak istediğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.