Filistin Alimleri Şurası: Siyonist Düşman Karşısında Susmak İslam Ümmeti İçin Utançtır

  • 23 Nisan 2017
  • 1.066 kez görüntülendi.
Filistin Alimleri Şurası: Siyonist Düşman Karşısında Susmak İslam Ümmeti İçin Utançtır

Filistin alimleri şurası, İslam ümmetine seslenerek esirlerin yanın durmalarını istedi.

Filistin alimleri şurası,  Lübnan’da İslami ümmetten esir alınmış ve açlık grevinde olan Filistinlilerin yanında durmasını isteyerek, Siyonist düşmanın, Filistin milletine karşı yaptığı zulümler karşısında susmanın İslam ümmeti için utandırıcı olduğunu söyledi.

Filistin alimleri şurası, Lübnan’da Filistinli esirlerin Siyonist rejimi hapishanelerindeki intifadasını desteklediğini belirtti.

Bu doğrultuda Filistinli alimler şurasının resmi sözcüsü Şeyh Muhammed Salih el-Mued şöyle açıklama yaptı: “İslam ümmetinden açlık grevi yapan esirlerimizin yanında durmasını istiyoruz. Düşmanı, direniş savaşçılarını tutuklaması ve hapse atması yönündeki kararlarından ötürü uyarıyoruz.”

Filistinli alim açıklamasını şöyle sürdürdü: “Siyonist düşmanın Filistin milletine karşı yaptığı zulümler karşısında susmak utançtır. Direniş savaşçılarını, düşman karşısında dimdik durup ellerinde olan tüm imkanları kullanarak Mescid-i Aksa’yı savundukları için tebrik ediyorum.”

Şeyh Muhammed Salih el-Mued açıklamasını şöyle bitirdi: “Direniş ve cihad ile sabır ve Vahdet ile aynı zamanda mezhebi fitneleri etkisiz hale getirerek, Allah’ın izni ile Siyonist rejime galip geleceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.