“Filistin Davasını Tasfiye Oyunları Yürümeyecektir”

  • 15 Mayıs 2019
  • 896 kez görüntülendi.
“Filistin Davasını Tasfiye Oyunları Yürümeyecektir”

Ürdün’deki İslamî Çalışma Cephesi Partisi, Filistin davasını tasfiye amacıyla oynanan oyunların ve kurulan komploların yürüyemeyeceğini, tarihi Filistin’in ve başkenti Kudüs’ün herhangi bir pazarlık ve tartışma kabul etmeyecek bir hak olduğunu dile getirdi.

İslami Çalışma Cephesi’nin Nekbe’nin 71. yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada Filistin halkının direnişinin, onun siyonist plan karşısında verdiği mücadelenin desteklenmesinin ve Filistin davasını tasfiye planlarının da reddedilmesinin zorunlu olduğuna dikkat çekildi.

Açıklamada Oslo Anlaşması sonrası izlenen politikanın ve Arap dünyasındaki yönetimlerin işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirmek için koşuşturmalarının Filistin davasının aleyhine olduğuna ve Nekbe’nin 71. yıldönümünde bu davayı zora soktuğuna işaret edildi.

İslami Çalışma Cephesi, Filistin’i işgalden kurtarmanın tek yolunun direniş olduğunu vurgulayarak, başta toprağını işgalden kurtarmak ve yurda dönüş hakları olmak üzere Filistin halkının haklarından taviz verilmesinin de söz konusu olamayacağını dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.