Filistin İslami Cihad Hareketi, Arap Ülkelerinin Varşova Konferansına Katılmalarını Kınadı

  • 14 Şubat 2019
  • 1.405 kez görüntülendi.
Filistin İslami Cihad Hareketi, Arap Ülkelerinin Varşova Konferansına Katılmalarını Kınadı

Filistin’de faaliyet gösteren İslami Cihad Hareketi, ABD Başkanı Donald Trump’ın Varşova’da düzenlediği konferansa Arap ülkelerinin katılmalarını kınadı.

İslami Cihad Hareketi bugün (14 Şubat Perşembe) konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında Trump yönetiminin Filistin davasına açıkça düşmanlığını sürdürdüğünü söyledi.

Bildiride, Amerikan yönetiminin Arap ülkelerini ve İslam dünyasını yeni fitnelere boğmak ve işgal rejimini korumak için Varşova’da konferans düzenlediği ifade edildi.

Varşova’daki konferansı ve işgal rejimi başbakanı terörist başı Netanyahu’yla gizli ve açık el sıkışanları kınadıklarını belirten İslami Cihad Hareketi, söz konusu görüşmelerin işgal rejimiyle ilişkilerini geliştirmek için can atanlar için utanç lekesi olduğunu kaydetti.

İslami Cihad Hareketi, işgal rejimi liderleriyle Varşova’da yapılan ve yapılacak görüşmelerin işgalcileri Filistin halkına ve ümmetine yönelik cinayetlerini sürdürmeye teşvik ettiğine dikkat çekti.

Filistin davasını tasfiye planlarının bir parçası olduğunu belirttiği Varşova konferansında alınacak kararları reddettiğini bildiren İslami Cihad Hareketi, Amerika’nın ve işgal rejiminin Filistin halkına boyun eğdirmek için uyguladığı planlara karşı koymak için Filistinlileri birlik olmaya davet etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.