Filistin İslami Cihad Hareketi: Filistin Tamamen Kurtulana Dek İsrail İle Savaşmaya Devam Edeceğiz

  • 27 Ekim 2017
  • 1.093 kez görüntülendi.
Filistin İslami Cihad Hareketi: Filistin Tamamen Kurtulana Dek İsrail İle Savaşmaya Devam Edeceğiz

Filistin İslami Cihad Hareketi tarafından kurucularına yönelik yapılan suikastin 22.yıldönümünde şu açıklama yapıldı: Siyonist Rejim ile olan savaşımız Filistin tamamen kurtulana dek sürecektir.

Tesnim Haber Ajansı – Filistin İslami Cihad Hareketi tarafından kurucularına yönelik yapılan suikastin 22.yıldönümünde şu açıklama yapıldı: Siyonist Rejim ile olan savaşımız Filistin tamamen kurtulana dek sürecektir.

Filistin İslami Cihad Hareketi Perşembe günü (dün) hareketin kurucusu Fethi Şakaki’ye yapılan suikastin 22.yıldönümünü münasebetiyle bir bildiri yayımladı.

İslami Cihad Hareketi bildiride, direnişin hareketin her daim önceliği olduğu ve olmaya devam edeceği vurgulandı.

Bildiride ayrıca şu ifadelere yer verildi: İslami Cihad Hareketi Filistin topraklarını ve bu ülkenin değerlerine korumaya devam edecektir. Hareketimizin kurucusu Fethi Şakaki’ye düzenlenen suikastin üzerinden 22 yıl geçti ancak bu hareket halen Filistin ile yaptığı antlaşmaya uymakta ve Filistin’in topraklarını ve değerlerini korumayı sürdürmektedir. Siyonist düşman Fethi Şakaki’ye suikast düzenleyerek Filistin’deki cihad hareketini ve direnişi sona erdirebileceğini zannediyor ancak başarısız oldular, ümitsizliğe kapıldılar, çünkü şehit Şakaki’ye düzenlenen suikastin ardından Ramazan Şellah direniş yolunu İsrail’in tehditlerine aldırmadan sürdürdü ve hareketi her açıdan güçlendirdi. Bizim savaşçılarımız gece gündüz çalışarak kendilerini savaşa hazırlıyorlar. Filistin tamamen kurtulana dek Siyonist Rejim ile olan savaşımız devam edecektir.

Bildiride son olarak şu vurgu yapıldı: Siyonist Rejim’in işlediği cinayetler ve mevcut politikası Filistin halkının iradesini kıramayacak ve Filistin’i kurtarma ve hedeflerine ulaşma yolundaki mücadelelerinden vazgeçiremeyecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.