Filistin Yönetimi Güvenlik Birimleri El-Halil’de Birçok Öğrenciyi Gözaltına Aldı

  • 25 Şubat 2016
  • 846 kez görüntülendi.
Filistin Yönetimi Güvenlik Birimleri El-Halil’de Birçok Öğrenciyi Gözaltına Aldı

Filistin Yönetimi’ne bağlı güvenlik birimleri El-Halil kentinde El-Halil Üniversitesi İslami Hareket Öğrenci Grubu üyelerinden birçoğunu gözaltına aldı veya ifade vermeye çağırdı.

El-Halil Üniversitesi İslami Hareket Öğrenci Grubu, bu sabah (25 Şubat Perşembe) Filistin Yönetimi güvenlik birimleri ve özellikle de Genel İstihbarat tarafından hedef alınan öğrencilerin isimlerini yayınladı.

Genel İstihbarat biriminin gözaltına aldığı öğrencilerden Luey Amr’ı baskın sırasında darp ettiğini bildiren İslami Hareket Öğrenci Grubu, vahşice darp edilen öğrencinin Aliye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını söyledi.

Genel İstihbarat biriminin ayrıca eski esirlerden Kasım Ebu Hüseyin isimli genci de vahşi bir şekilde dövdüğü ve Filistinli gencin hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

İslami Hareket Öğrenci Grubu, Yatta beldesinden Süleyman Muhammed Ebu Arram ile Dura kentinden Halil Es-Sus isimli üniversite öğrencisinin de Genel İstihbarat birimi tarafından gözaltına alındığını açıkladı.

Genel İstihbarat biriminin işgal zindanlarından birkaç gün önce serbest bırakılan Esad İmam isimli öğrenciyi ifade vermeye çağırdığı öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.