Filistin’den İsrail’in Saldırılarına Füzeli Yanıt

  • 08 Mart 2019
  • 1.408 kez görüntülendi.
Filistin’den İsrail’in Saldırılarına Füzeli Yanıt

Siyonist Rejim İsrail medya organları direniş gruplarına ait füzelerin fırtatıldığını onaylayarak ” Gazze Şeridi’nden İsrail yerleşim yerlerine yönelik 2 füze fırlatıldı” açıklamasında bulundu.

Bu füzelerin fırlatılması soncunda Siyonist yerleşim yerlerinde tehlike siren sesleri yükseldi. Filistinlilerin füzeli yanıtı ise Siyonist Rejim askerlerinin Gazze’de kimi Filistinlilerin evine baskın yaparak birkaç Filistinli’yi kana bulamasının ardından gerçekleşiyor.

Direniş güçlerinin Gazze’den işgal altındaki Siyonist merkezlerine yönelik füze saldırıları Direnişin askeri gücünün arttığını ve Siyonist Rejim aleyhindeki askeri stratejik yaklaşımını açıkça ortaya koymaktadır.

Filistin gelişmeler Siyonist Rejimin Filistinli direniş güçlerinin zayıflatılması ve nihayet yok edilmesi doğrultusundaki baskıcı ve şiddet dolu girişimlerinin şiddetlenmesinin bile işgalci Siyonist Rejimin Gazze’ye uyguladığı sıkı kuşatmanın günden güne daha da vahimleşmesi durumunda HAMAS gibi Filistinli direniş güçlerinin savunma gücü her gün daha da artmaktadır. Bu mesele ise Siyonist Rejim makamlarını derinden kaygılandırmaktadır.

Filistinli grupların füze saldırılarının doruğu ise Siyonist Rejimin Gazze şeridine yönelik Kasım 2018’de yaptığı tecavüzlere yönelik füze yanıtı olmuştur. Bu sert yanıtta Gazze Şeridi’nden yüzlerce füze işgal altındaki topraklara fırlatıldı.

Filistinlilerin kahramanca direnişinin geniş çaplı füze darbeleri ile birleşince Siyonist Rejimin iki gün içerisinde yenilgisine yol açtı.

Kudüs’ü işgal eden Siyonist Rejimin en önemli hedeflerinden biri de Filistinlilerin silahsızlandırılması ve böylece direnişin yoldan kaldırılmasıdır.

Siyonist Rejimin Gazze’ye yönelik saldırıları da bu hedefler doğrultusunda gerçekleşip bu rejimin diğer hedefleri gibi Gazze’nin tekrar işgal edilmesi çabası da başarısız oldu.

Filistin Direniş Hareketinin halk destekleri ve silah yardımı ile Gazze’deki güç gösterisi, halkın günden güne artan destekleri ile her gün daha da güçlü ve iktidarlı bir şekilde Siyonist Rejim karşısında onurlu bir direniş sergilemektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.