Filistin’in Tahran Elçisi, Müslümanların silahının siyonist rejime yöneltilmesi gerektiğini bildirdi

  • 14 Mayıs 2018
  • 1.077 kez görüntülendi.
Filistin’in Tahran Elçisi, Müslümanların silahının siyonist rejime yöneltilmesi gerektiğini bildirdi

Filistin’in Tahran Elçisi, ABD’nin kendi elçiliğinin Telaviv’den Kudüs’e aktarmak istemesinin, İslam dünyasını sulta altına alması yönünde bir girişim niteleyerek, bu girişime karşılık verilmesinin zaruret olduğunu açıkladı.

Bugün İRİB haber ajansına açıklamada bulunan Filistin’in Tahran Elçisi Salah ez-Zevavi, İslam ülkelerinin, Filistin’in kurtarılmasına katılımda bulunmalarının kaçınılmaz bir zorunluluk olduğunu belirterek, “ABD, kendi elçiliğinin Telaviv’den Kudüs’e aktarmakla, İslam dünyasının, petrol, denizler. boğazlar ve öteki stratejik kaynaklarını kontrol altına almak istediğini bildirdi.

Trump’ın, elçilik binasının Kudüs’e aktarılması konusundaki rolünü hatırlatan Zevavi, Trump’ın gerçekte APEC gibi siyonistlerin Amerika’daki güçlü lobisinin uşağı olduğunu ve ondan aldığı emirleri yerine getirdiğini söyledi.

Siyonistlerin bölgede İslam devletleri arasında ihtilaf çıkarmak istediklerini belirten Filistin’in Tahran Elçisi, Müslümanların silahının siyonist rejime yöneltilmesi gerektiğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.