Filistinli aileyi yakan Siyonist serbest bırakıldı

  • 02 Haziran 2016
  • 813 kez görüntülendi.
Filistinli aileyi yakan Siyonist serbest bırakıldı

Nablus yakınlarındaki Duma beldesinde Filistinli Devabişe ailesine ait evin Siyonist yerleşimciler tarafından kundaklanması sonucu tutuklanan korsan rejim askeri serbest bırakıldı.

Filistinli Devabişe ailesinin evini kundaklamak suçu ile on aydır tutuklu bulunan 24 yaşındaki Meir Ettinger isimli Siyonist yerleşimcinin kısmi ev hapsinde tutulmak şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

İsrail rejimi basınında yer alan haberlerde, dün serbest kalan Ettinger’in bir yıl boyunca Kudüs ve Batı Şeria’ya girmesinin ve aşırı sağcı olduğu belirtilen 92 kişi ile görüşmesinin mahkeme kararıyla yasaklandığı belirtildi.

Batı Şeria’nın Nablus kenti yakınlarındaki Duma beldesinde Filistinli Devabişe ailesine ait evin 31 Temmuz gecesi Yahudi yerleşimciler tarafından kundaklanması sonucu ailenin 18 aylık bebeği Ali Devabişe yanarak şehit oldu, anne, baba ve 4 yaşındaki diğer çocukları Ahmed ağır yaralanmıştı. Baba Saad (31) ve anne Riham Devabişe (28) tedavi gördükleri hastanede şehit olurken, saldırıdan vücudunun yüzde 60’ı yanan 4 yaşındaki Ahmed ise sağ kurtulmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.