Filistinli bir genç daha Siyonistlerin saldırısına uğradı

  • 02 Ağustos 2015
  • 772 kez görüntülendi.
Filistinli bir genç daha Siyonistlerin saldırısına uğradı

İşgal altındaki El-Lud kenti sakinlerinden Imad Ebu Şerh isimli Filistinli genç bugün (2 Ağustos Pazar) sabah namazını Büyük Camii’de kıldıktan sonra evine dönerken üç Yahudi yerleşimcinin saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

“48 Filistinlileri” sitesinde yer alan habere göre, görgü tanıkları, camiden çıkan cemaat Ebu Şerh’i yerde kanlar içerisinde yatarken buldu. Filistinli genci öldürmek için kafasına kesici aletle vurulduğu ifade edildi.

Imad Ebu Şerh, “48 Filistinlileri” sitesine yaptığı açıklamada, evinin yakınlarında saldırıya uğradığını, üç Yahudi yerleşimcinin apartman girişinde kendisini beklediğini, sopalarla ve kesici aletlerle saldırdıklarını söyledi.

Aldığı darbeler sonucu yere düştüğünde Yahudi yerleşimcilerin kendisinin öldüğünü zannettiklerini ve olay yerinden kaçtıklarını belirten Ebu Şerh, daha sonra bazı komşularının yardımıyla hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

İşgal polisini aradıklarını kaydeden Ebu Şerh, yaklaşık bir saat beklemelerine rağmen polisin gelmediğini bildirdi.

Hastanede yattığı odada babası Imad Ebu Şerh’i ziyaret eden Dua Ebu Şerh de babasının aldığı yaraların kafasında olmasının Yahudi yerleşimcilerin onu öldürmek istediklerine işaret ettiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.