Filistinli Direnişçiler Ramallah Yakınlarında Siyonistlere Ait İki Araca Ateş Açtı

  • 07 Haziran 2016
  • 826 kez görüntülendi.
Filistinli Direnişçiler Ramallah Yakınlarında Siyonistlere Ait İki Araca Ateş Açtı

Filistinli direnişçiler dün (6 Haziran Pazartesi) gece yarısından sonra işgalcilere ait iki araca ateş açtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

İşgal radyosu, Halamish Yahudi Yerleşkesi yakınlarında işgalcilere ait iki araca ateş açıldığını, araçlardan birinde maddi hasar meydana geldiğini, saldırıda işgalcilerden ölen ya da yaralanan olmadığını ifade etti.

Görgü tanıkları, saldırının ardından çok sayıda işgal askerinin ve polisinin olay yerine gelerek iki araca ateş açılan bölge yakınlarındaki Deir Ebu Meşal beldesine baskın düzenlediğini söyledi.

İşgal güçlerinin beldedeki birçok ev ve işyerinde arama yaptığı ve güvenlik kameralarının kayıtlarına el koyduğu bildirildi.

Öte yandan, görgü tanıkları işgal güçlerine ait iş makinalarının Nablus’un güneyindeki Avrata beldesi çevresinde dün akşamdan bu yana birçok caddeyi ve tali yolu kapattığı belirtildi.

İşgal askerlerinin bu sabah da Havara beldesinde bazı binaların çatılarına çıkarak askeri gözetleme noktasına çevirdiği kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.