Filistinli genç şehid edildi

  • 23 Kasım 2016
  • 1.047 kez görüntülendi.
Filistinli genç şehid edildi

Siyonist işgal güçleri bugün öğleden sonra Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya askeri geçiş noktasında bıçakla eylem yapmaya niyetlendiği iddiasıyla Filistinli bir genci infaz etti.

İşgal polisi sözcüsü Luba Es-Samri yaptığı açıklamada, askeri geçiş noktasında araçların gittiği yolda nöbet tutan askerlerden birine eline aldığı bıçağıyla saldırmak isteyen bir kişinin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, kimliği henüz öğrenilemeyen bir gencin Kalendiya askeri geçiş noktasında işgal askerlerinin ateşiyle vurularak şehit olduğunu duyurdu.

Onlarca Siyonist askerin hayatını kaybettiği Kudüs İntifadası’nı durdurmakta bir türlü başarılı olamayan Siyonist işgal askerleri askeri geçiş noktalarında şüphelendikleri Filistinli genç erkek ve kızları infaz etmekten geri durmuyor.

Medyaya yansıyan görüntülerde işgal askerlerinin eylemden habersiz gençleri infaz ettikleri ortaya çıkarken, infazcı askerler cezalandırılmak yerine ödüllendiriliyor.

1 Ekim 2015 tarihinde Kudüs intifadasının başladığı günden şimdiye kadar Kudüs ve Mescidi Aksa, çatışmalara ve siyonistlerin saldırılarına sahne olmaktadır.

Bu intifadada şimdiye kadar 264 Filistinli siyonistlerce şehid edilirken 2400 Filistinli ise yaralanmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.