Filistinli Gençler Batı Yaka’da Yahudi Yerleşimcilerin Araçlarını Taşladı

  • 07 Kasım 2016
  • 1.023 kez görüntülendi.
Filistinli Gençler Batı Yaka’da Yahudi Yerleşimcilerin Araçlarını Taşladı

İşgal rejimi medyası, Filistinli gençlerin dün (6 Kasım Pazar) Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerinde Yahudi yerleşimcilere ait araçları ve otobüsleri taşladıklarını ve saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığını ifade etti.

İşgalcilere ait 0404 sitesi, Filistinli gençlerin Nablus kentinin güneyindeki Kefer Sülüs beldesi toprakları üzerinde kurulu Maale Shomron Yahudi Yerleşkesi yakınlarında Yahudi yerleşimcilere ait bir otobüsü taşladıklarını ve otobüsün camlarının kırıldığını yazdı.

Haberde ayrıca, Ramallah kentinin batısında Yahudi yerleşimcilerin kullandığı 443 nolu yolda Filistinli gençlerden bir başka grubun yerleşimcilerin araçlarını taşladığı ve araçlardan birinde maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

İşgal rejimi medya kaynakları, Filistinli gençlerin El-Bire kentinin kuzeydoğusundaki Beit El kontrol noktasında nöbet bekleyen işgal askerlerini hedef aldıklarını ve Beytlahim’in güneyindeki topraklar üzerinde kurulu Avrat Yahudi Yerleşkesi yakınlarında Yahudi yerleşimcilerin araçlarını taşladıklarını, saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti.

Bu arada, Kudüs’teki Filistinli Esir Kulübü Müdürü Nasır Gavs, işgal mahkemesinin Cihad Gavs, Mahmud Abdullatif ve Mutasım Haccac isimli gençlerin gözaltı sürelerini Salı gününe kadar uzattığını, bıçaklama eylemi planladığı iddiasıyla gözaltına alınan Gamer Bedevi isimli Kudüslü genç kızın gözaltı süresinin de Çarşamba gününe kadar uzatıldığını açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.