Filistinli Gençler İsrail Askerlerine Ve Yahudi Yerleşimcilere Molotof Kokteyli Saldırı Düzenledi

  • 12 Şubat 2018
  • 1.250 kez görüntülendi.
Filistinli Gençler İsrail Askerlerine Ve Yahudi Yerleşimcilere Molotof Kokteyli Saldırı Düzenledi

Filistinli gençler dün akşam (11 Şubat Pazar) Kalkiliya’nın doğusundaki Ma’ale Shomron Yahudi Yerleşkesi yakınlarında bulunan işgal askerlerine molotof kokteyli attı.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Filistinli gençler söz konusu bölgede bulunan işgal askerlerine birkaç molotof attıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Kaynaklarda, işgal ordusu devriyelerinin hızla bölgeye sevk edildiği ve işgal askerlerinin molotof kokteyli atan Filistinli gençleri aramaya başladıkları kaydedildi.

İşgal güçlerinin Filistinli direnişçi gençleri yakalamak için yolları kapattığı ve geçici kontrol noktaları oluşturduğu belirtildi.
Bu arada, Filistinli gençlerin dün akşam Nablus’un güneyindeki Havara Caddesi’nden geçen bir Yahudi yerleşimcinin aracına molotof kokteyli attıkları ifade edildi.

Yerel kaynaklar, Yahudi yerleşimcinin aracına molotofun Beyta beldesi ile Havar beldesi arasındaki kavşak yakınlarında atıldığını söyledi.

Kaynaklar, işgal ordusu devriyeleriyle birlikte yüksek rütbeli bir işgal subayının da bölgeye geldiğini ve işgal güçlerinin Beyta Kavşağı’nı trafiğe kapattığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.