Filistinli gençlerle siyonist askerler arasında Ramallah’ta çatışma

  • 13 Mayıs 2017
  • 1.121 kez görüntülendi.
Filistinli gençlerle siyonist askerler arasında Ramallah’ta çatışma

Filistinli hastane kaynakları, Ramallah Şehrinde siyonist askerlerle filistinliler arasında meydana gelen çatışmalarda 20 yaşındaki bir filistinlinin şehit olduğunu bir kaçının da yaralandığını bildirdiler.

Muhabirimizin verdiği haberde, Filistin Sağlık Bakanlığının yayınladığı bildiride, sözkonusu Filistinlinin Cuma günkü çatışmalarda siyonist asker tarafından kurşunla şehit edildiği belirtildi.

Görgü tanıklarının belirttiklerine göre, Siyonist askerler  Ramallah’taki El Nebi Saleh kentindeki saldırılara taşla karşılık vermekte olan bir kaç Filistinliye ateş açarak, yaraladıkları ve bir Filistinlinin hastaneye kaldırıldıktan sonra şehit olduğu belirtildi.

Bilindiği gibi, Filistinliler her cuma günü, Siyonist rejimin siyonist yerleşim projeleri, ırkçı duvar inşası ve 17 Nisan 2017’den beri siyonist zindanlarında Filistinli esirlerin başlattıkları açlık grevine destek gösterileri düzenleyerek, ırkçı rejimin baskı ve zulümlerine itirazlarını haykırmaktalar.

Irkçı siyonistlerin, gösterilere katılan halkı dağıtmak için göz yaşartıcı gaz ve silah kullandıkları gelen haberler arasında.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.