Filistinli kıza 16 yıl hapis cezası verildi

  • 28 Şubat 2017
  • 1.108 kez görüntülendi.
Filistinli kıza 16 yıl hapis cezası verildi

Siyonist İsrail rejimi dün Filistin vatandaşı genç bir kızı, bir siyonist Yahudi’yi öldürme girişiminde bulunmak suçundan 16 yıl hapis ve 27 bin dolar para cezasına mahkum etti.

İRNA’nın bildirdiğine göre Siyonist İsrail rejimi savcısı, Ebu Ayade isimli Filistinli kızın Nisan 2016 tarihinde bıçakla bir siyonist Yahudi kadına saldırıda bulunduğunu iddia etti. Ebu Ayade’nin yakınları ise onun kesinlikle böyle bir saldırıda bulunmadığını hatta bizzat onun kendisinin saldırıya uğradığını ve asıl suçlunun Yahudi kadının olduğunu ve onun yargılanması gerektiğini bildirdiler.

Telaviv’de bir mahkemesinin dün, Mart 2016 tarihinde Filistinli yaralı bir gence ateş açarak resmen onu öldüren siyonist bir askere sadece 18 ay hapis cezası verdiği bir sırada bu mahkeme Filistinli kızı uyduruk bahaneyle böyle ağır bir cezaya çarptırmaktadır.

Siyonist rejim mahkemesi daha önce de bir çok Filistin’li kadın ve kızı benzer asılsız suçlamalarla uzun vadeli hapis cezalarına çarptırmıştı.

Filistinli esirler araştırma merkezi bundan bir süre önce halı hazırda siyonist rejim cezaevlerinde 56 Filistinli kadının tutuklu bulunduğunu bildirmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.