Filistinli Mahkumların Açlık Grevi On Yedinci Gününe Girdi

  • 03 Mayıs 2017
  • 1.030 kez görüntülendi.
Filistinli Mahkumların Açlık Grevi On Yedinci Gününe Girdi

Filistinli kahraman mahkumların Siyonist hapishanelerindeki açlık grevi on yedinci gününe girdi.

Filistinli mahkumlar bu açlık grevine “Onur ve özgürlük için savaş” sloganı ile ve meşru haklarını kazanma hedefiyle başladılar.

Siyonist Rejim hapishane sorumluları ise açlık grevi yapan Filistinli mahkumlara yönelik saldırılarını arttırdı ve bu saldırıların hedefi mahkumların iradesini kırmaktır.

Öte yandan Filistinli Mahkumları Destek Merkezi ve Mahkûm İşleri Bilgilendirme Komitesi Dairesi yayınladıkları ortak bildiride, Filistinli mahkumların İsrail hapishanelerindeki onur ve özgürlük savaşına devam etme konusunda kararlı olduklarını açıkladılar.

Bu bildiride, grev yapan mahkumların geçici tutuklamalar, hücre hapsi, ailelerle görüşün yasaklanması ve kasıtlı doktor hataları gibi İsrail hapishane sorumlularının acımasız politikalarının kalkması olan meşru haklarının gerçekleştirilmesi konusunda ısrarcı oldukları belirtildi.

Bu bildiride ayrıca, Filistin’in kurtuluşu için demokratik cephe mahkumlarının hapishane yönetiminin taleplerini kabul etmemesi halinde, yedinci aydan itibaren su içmeyi de bırakacakları ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.