Filistin’li protestocular, Siyonist rejim İHA’sını düşürdü

  • 08 Eylül 2018
  • 1.137 kez görüntülendi.
Filistin’li protestocular, Siyonist rejim İHA’sını düşürdü

Gazze’de protesto gösterisi düzenleyen Filistinliler 1947 yılında işgal edilen topraklar üzerinde uçuşta olan Siyonist rejime ait bir İHA’yı düşürdü.

Arap 21 internet sitesinin bildirdiğine göre Filistin medyası görgü tanıklarına dayandırarak yayınladığı haberde Siyonist rejime ait İHA’nın misyonu Gazze ile işgal altındaki toprakların sınırında Filistin’li göstericilere karşı göz yaşartıcı gaz fırlatmak olduğunu duyurdu.

Siyonist rejim televizyonu söz konusu İHA’nın düşürülmesinin nedenine değinmeksizin yayınladığı görüntülerle İHA’nın düşürüldüğünü itiraf etmiş oldu.

Öte yandan Filistin İslami Cihat hareketi de yayınladığı bir bildiride Gazze Şeridi, Kudüs ve Batı Şeria’da geri dönüş yürüyüşlerine geniş katılımın devam ettiğini vurgulayarak, Filistin halkının haklarının savunulması ve Siyonist rejime karşı koymak için direnişin tek yol olduğunu bildirdi.

Bildiride Dönüş yürüyüşlerine tüm Filistin’li grupların aktif katılım sergilemesi çağrısı yapılarak Filistin Özerk Teşkilatı’nın Siyonist rejimle işbirliği kınandı ve Gazze ablukasının sonlandırılması gerektiği vurgulandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.