Filistinli tutuklu kadınlar siyonist İsrail zindanlarında çok kötü durumdalar

  • 03 Ekim 2017
  • 1.226 kez görüntülendi.
Filistinli tutuklu kadınlar siyonist İsrail zindanlarında çok kötü durumdalar

Filistinli Esir ve Gaziler Komitesi avukatı, siyonist rejimin esaretinde bulunan Filistinli kadınların “Ramon” cezaevinde çok kötü koşullar altında tutulduklarını bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezinin verdiği habere göre Filistinli Esir ve Gaziler Komitesi avukatı Hannan el-Hatip, Ramon cezaevinde bulunan 24 Filistinli esirin gardiyanlar tarafından çok kötü muamele ve baskıya tabi tutulduklarını ve artık bu durumun onlar tarafından çekilmez olduğunu bildirdi.

Filistinli Esir ve Gaziler Komitesi avukatı, bu esirlerin önemli bir bölümünün geçici göz altında tutulduklarını ve cezaevleri yetkililerinin bu kadınların mahkeme ve duruşmalarını bilerek ertelediklerini ve düzenlemekten kaçındıklarını söyledi.

Öte yandan Uluslararası af örgütü, siyonist İsrail rejiminin Filistinli tutuklulara karşı insanlık dışı tutum ve işkencelere son vermesi için gerekli girişimlerde bulunulmasını istedi.

Halı hazırda 59’u kadın, 350’si de çocuk olmak üzere siyonist rejim zindanlarından 7 bini aşkın Filistinli esir bulunmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.