Gaspçı İsrail Rejiminin saldırısında onlarca Filistinli yaralandı

  • 27 Mart 2017
  • 1.070 kez görüntülendi.
Gaspçı İsrail Rejiminin saldırısında onlarca Filistinli yaralandı

Filistin Kızılay Kurumu, Ramullah’ın doğusunda siyonist İsrail güçlerinin barışçı gösteri düzenleyen Filistinliler’e ateş açması sonucu onlarca Filistinlinin yaralandığını bildirdi.

Filistin Kızılay Kurumu yayınladığı bildiride,  Ramullah’ın doğusunda iki köyde terör rejimi İsrail güçlerinin, siyonist yahudi siteleşmesini protesto eden Filistinlilere saldırdığını ve en az 22 Filistinlinin yaralandığını bildirdi.

Bu arada Batı Yaka’nın güney kesiminde yer alan El-Halil’in kuzeyindeki Beyt Ummer beldesinde siyonist işgal güçleriyle Filistinliler arasında meydana gelen çatışmalarda bazı yaralanmalar olduğu haber verildi. Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre çatışmalar beldenin merkezinde yer alan Büyük Beyt Ummer Camisi yakınlarında, siyonist işgal güçlerinin bölgeye müdahale etmesi üzerine patlak verdi.İşgalcilerin ses bombaları kullandığı ve bombalardan çıkan yoğun gazın bazı kişilerin boğulma tehlikesi geçirmelerine sebep olduğu ifade edildi.

Gençler, saldıran işgal güçlerine taşlarla karşılık verdi ve beldenin caddelerinde vur kaç olayları yaşandı.Bu olayların ardından işgalci askerler beldenin merkezinde bir eve ve bir fırına baskın düzenleyerek geniş çaplı aramalar yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.