Gazi Asker: İslam, Rahmani ve Aklani bir dindir

  • 09 Aralık 2017
  • 1.133 kez görüntülendi.
Gazi Asker: İslam, Rahmani ve Aklani bir dindir

İslam İnkılabı Rehberinin Hac İşler Özel temsilcisi, İslam dininin rahmani ve aklani din olduğunu ve ilahi dinler arasında barış ve uyum içinde yaşanması yolunda en iyi metodu sunduğunu bildirdi.

Dün Rusya’nın Başgiristan özerk cumhuriyetinin başkenti Ufa’da binlerce Şii ve Sünni Müslüman’a hitaben konuşan İslam İnkılabı Rehberinin Hac İşler Özel temsilcisi Huccetul İslam Ali Gazi Asker, yüce İslam peygamberinin vahdet bahşedici siyerini açıklayarak, İslam peygamberi (saav)’in kendi ümmetine sunduğu İslam’ın, tüm dünyada barış ve güvenliği insanlığa hediye eden bir din olduğunu bildirdi.

İslam düşmanlarının tekfirci terör örgütleri oluşturarak, İslam ümmeti içerisinde tefrika ve çatışma çıkarmak istemelerine değinen İslam İnkılabı Rehberinin Hac İşler Özel temsilcisi, İran ve Rusya’nın bu terör örgütlerinin yok edilmesi alanındaki yakın işbirliğinin. İslam ümmeti ve tüm dünya açısından kader belirleyici bir girişim olduğunu ve dünya halkı özellikle de Müslümanların bu girişimlerin kadrini bilmeleri gerektiğini söyledi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.