Gazze’deki Direniş Grupları: “Gelecek Savaşa Hazırlık Yapıyoruz”

  • 10 Temmuz 2015
  • 799 kez görüntülendi.
Gazze’deki Direniş Grupları: “Gelecek Savaşa Hazırlık Yapıyoruz”

Gazze’deki direniş grupları bugün (10 Temmuz Cuma) yaptıkları ortak açıklamada, son savaşta ciddi manada hasar gören askeri güçlerini onardıklarını belirterek, gelecek savaş için gereken hazırlıklar noktasında ciddi mesafeler aldıklarını ifade ettiler.

Yenilmiş Ekin Savaşının yıldönümünde bugün Gazze’de ortak basın toplantısı düzenleyen direniş grupları adına açıklama yapan Nasır Salahuddin Tugayları sözcüsü Ebu Ataya, savaşın yıldönümünde yeni bir savaşa hazırlık noktasında ciddi mesafe kat ettiklerini söyledi.

Ebu Ataya, geçen yıl meydana gelen 51 günlük savaşın ardından sağlanan ateşkesin sorumluluklarından kaçıp imar noktasında ayak diretmesinin işgal rejimine fayda vermeyeceğini hatırlattı.

Bir bütün olan Filistin direnişinin sahip olduğu azim ve iradenin kırılamayacağına dikkat çeken Ebu Ataya, zaferin asıl sahibi olan Filistin halkının direnişin güven sigortası olduğunu ifade etti.

Ebu Ataya okuduğu ortak açıklamanın devamında şunları söyledi: “Kudüs özgür insanların yöneldiği bir yerdir. Kudüs her türlü Yahudileştirme çabalarına karşı direnişini sürdürecektir. Esirler ise direnişin aklından bir an olsun çıkmıyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.