Gazzelilerin Durumu Kötüleşiyor…

  • 12 Şubat 2015
  • 937 kez görüntülendi.
Gazzelilerin Durumu Kötüleşiyor…

Gazze’den ulaşan haberlere göre soğuk havaların artmasıyla ev ve barklarından olan Gazzelilerin sorunları daha da artmış bulunmaktadır.

El-Aksa televizyonunun bugün geçtiği habere göre Gazze şeridinde yaşayan mülteciler çok çetin kış şartları, aşırı soğuklar ve imkansızlıklar içinde bocalamaktalar.

Bu konuda yayınlanan bir bildiride geçen yıl işgal rejiminin Gazze’ye saldırısı sonrasında evleri tahrip olan Gazeliler şu anda BM tarafından tahsis edilen çadırlarda yaşamlarını geçirmeye çalışmakta olup, ancak aşırı soğuklar ve şiddetli yağmurlar sonucu zor durumda bulunmaktalar.

Öte yandan Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı’nın (UNRWA) İsrail saldırılarında evleri yıkılanlara yönelik yardımlarını durdurmasının ardından Filistinli aileler, kışı geçirecekleri derme çatma çadırlar kuruyor.

UNRWA’nın yardımları durdurmasının ardından kira ücretini ödeyecek maddi imkanı olmayan Filistinliler, kiralık evlerden çıkmak zorunda kalınca, kışı geçirecekleri çadırlar kurarak soğuktan korunmaya çalışıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.