General Abdullahi: İran halkı direniş ile küresel istikbarı dize getirdi

  • 29 Haziran 2019
  • 886 kez görüntülendi.
General Abdullahi: İran halkı direniş ile küresel istikbarı dize getirdi

İran genel kurmay başkanlığı koordinatör vekili, İran halkının direniş ve İslam inkılabı rehberinin direktiflerini izlemekle küresel istikbarı serseme çevirdiği ve dize getirdiğini söyledi.

Tuğgeneral Ali Abdullahi İslam inkılabının büyük başarılar kazandığına işaretle, bu yolun devam edileceğini belirterek, “Amerika müttefiklerinin hiçbir yere varamayacaklarını ve hiçbir şey yapacak güçte olmadıklarını” söyledi.
Genel kurmay başkanlığı yetkilisi batı Asya’daki tüm gerginlikler ve güvensizliklerin başlıca sebebinin Amerika olduğuna işaretle, Amerika IŞİD gibi çeşitli terörist gruplar oluşturarak kendi silahlarını satmak ve bölge ülkelerini kaosa sürüklemek istediğini söyledi.
Komutan Abdullahi Amerikalıların artık zorbalık döneminin sona erdiğini bilmesi gerektiğine de değinerek, “zira bölgede İran adında bir gücün oluştuğunu, hiçbir zilleti kabul etmediğini” söyledi.
İran genel kurmay başkanlığı koordinatör vekili İran İslam cumhuriyetinin hiçbir savaşı başlamadığını ve başlamayacağını ifade ederek, fakat hiçbir ülkenin de topraklarını çiğnemesine izin vermeyeceğini söyledi ve “İran hakkaniyet ve kendi topraklarını savunmada geri kalmayacaktır ve her zaman topraklarını savunmak için füze gücünü geliştirecektir” şeklinde vurguda bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.