General Fazli: Düşman, İslam nizamı ve inkılabı için yeni sorunlar oluşturmaya çalışıyor

  • 30 Aralık 2017
  • 1.272 kez görüntülendi.
General Fazli: Düşman, İslam nizamı ve inkılabı için yeni sorunlar oluşturmaya çalışıyor

Mustaz’aflar Seferberliği Teşkilatı Başkan Vekili, 30 aralık tarihinin İran İslam İnkılabı tarihinde benzeri görülmemiş hamasi bir olay olduğunu bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre Mustaz’aflar Seferberliği Teşkilatı Başkan Vekili Tuğgeneral Ali Fazli konuyla ilgili yaptığı konuşmada, düşman’ın kendi metot ve yöntemlerini değiştirmek suretiyle İslam nizamına ve halka karşı yine fitneler oluşturmak ve sorunlar yaratmak istediğini söyledi.

İslam cumhuriyeti nizamı düşmanlarının son 40 yıl içinde her zaman halkı velayet ve rehberlikten uzak tutmaya çalıştıklarını ancak halkın basiret ve şuuru sayesinde bu komplolarının şimdiye kadar etkisiz kaldığını belirten Mustaz’aflar Seferberliği Teşkilatı Başkan Vekili general Fazli, artık düşman’ın taktik değiştirdiğini ve şimdi de yeni fitneler yaratmaya çalıştığını belirtti.

Bugün hicri şemsi 9 dey. Miladi 30 aralık. İran halkı 2009’da böyle bir günde kendiliğinden milyonluk kitleler halinde hamasetli gösteriye katılarak velayete bağlılığını ortaya koymuş ve inkılab tarihinde yeni bir sayfanın açılmasına vesile olmuş, bu münasebetle 9 dey, 30 aralık 2009 İran halkının iftiharlarından bir diğer sayfa olarak İran takviminde yer almıştır.

İran halkı böyle bir günde, fitnecilere son kurşunu sıkarak onların uğursuz planlarını bozmuştur. 9 dey 1388 (miladi 30 aralık 2009) tarihinde, İran İslam nizamının siyasi meşruiyetinin bir kez daha İran halkının kendiliğinden milyonluk kitleler halinde Tahran ve diğer kentlerde cadde ve sokağa çıkararak dünyaya gösterilmesine vesile olduğu gündür.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.