General Gulamali Raşit: İran’ın Gücünü Test Etmeye Kalkışmasınlar

  • 12 Mart 2018
  • 1.141 kez görüntülendi.
General Gulamali Raşit: İran’ın Gücünü Test Etmeye Kalkışmasınlar

Hatemul Enbiya Karargahının Komutanı General Gulamali Raşit, üst düzey Devrim Muhafızı komutanlarının ve yetkililerinin katıldığı programda bölgedeki son gelişmelere dair önemli mesajlar verdi.

 

İran’ın IŞİD terör örgütü karşısında elde ettiği zafer ile Irak ve Suriye’nin önemli bölümlerinde güvenliği sağladığını kaydeden General Gulamali, aynı zamanda İran’ın karşı karşıya kaldığı tehditler karşısında da gücünü artırdığını söyledi.

İran’ın bölgedeki etkili bir güç olduğunu ve İran ile mücadele etmenin kolay olmadığını vurgulayan General Gulamali; “Siyonist İsrail rejimi İran İslam Cumhuriyetini gücünü test etmeye kalkışmasın. Zira İran’a karşı kurulacak bir cephenin idaresi için gerekli hazinenin altından kalkamazlar” dedi.

Amerika’nın İsrail rejiminin bölgedeki askeri ve siyasi hedeflerini hayata geçirmeye çalışmaktan uzak durması gerektiğini söyleyen Devrim Muhafızları komutanlarından General Gulamali, İran karşısında kurulan Arap-İbrani-Batı ittifakının Filistin meselesini İslam coğrafyasının gündeminden çıkartmaya yönelik olduğunu vurgulayarak; “Daha önceleri İslam inkılabının gerçekleşmesinin ardından İran’ı zayıf görenler bugün İran’a saldırmayı akıllarından dahi geçiremiyorlar” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.