General Heyderi: Gasıp İsrail’in zeval günü uzak değil

  • 13 Nisan 2019
  • 1.215 kez görüntülendi.
General Heyderi: Gasıp İsrail’in zeval günü uzak değil

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı General Kiyumers Heyderi, gasıp İsrail rejimin zeval gününün pek uzak olmadığını belirtti.

Silahlı Güçler Kara Kuvvetleri Komutanı General Heyderi bugün Tahran Cuma Namazı hutbeleri öncesinde yaptığı konuşmada, Amerika’nın Devrim Muhafızları’na karşı küstah kararına tepki göstererek, “Amerika, Siyonist rejim, Arap-İbrani koalisyona, Trump’ın Devrim Muhafızları’na karşı kararı dünyanın dört bir yanında CENTCOM dahil Amerikan güvenlik güçlerinin güvenliğini her daim tehlikeye atacak aptalca bir girişim olduğunu söylüyorum. ” ifadelerini kullandı.

Komutan Heyderi, Amerika’nın bu girişimle kendi ayağına sıktığını belirterek, Washington yönetiminin sırf Siyonist rejime yaranmak için bunu yaptığını söyledi.

General Heyderi, Amerika’nın terör örgütü IŞİD’i türetmekteki rolüne dikkat çekerek, Clinton ve Trump’ın itiraf ettiği gibi, bu terör örgütünü kurmak için için 40 ülkeye ziyaret ederek dilendiklerini, bugün işte IŞİD’in direnişçiler tarafından yok edildikleri gibi gasıp İsrail rejiminin de çok yakın bir zamanda yok olacağını söyledi.

Komutan Heyderi, Amerika’nın Siyonist rejim tarafından Golan Tepeleri’nin işgalini tanımasının asla kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, direniş cephesi mücahitlerinin direniş ekseni topraklarının bir parçası olarak gördüğü Golan’ı kurtaracakları günün de uzak olmadığını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.