General Hüseyin Selami: Düşmanın Ana Uzantılarıyla Savaşıyoruz

  • 04 Aralık 2017
  • 929 kez görüntülendi.
General Hüseyin Selami: Düşmanın Ana Uzantılarıyla Savaşıyoruz

Devrim Muhafızları Komutan Vekili General Hüseyin Selami bugün Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri yeni komutanı için düzenlenen devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada; düşmanların İslam İnkılabı’nın tutumunda önemli değişiklikler peşinde olduğuna işaretle, karada güçlü oldukları sürece düşmanın komplolarını boşa çıkarabileceklerini vurguladı.

Devrim Muhafızları Komutan Vekili sözlerinin devamında, füze, deniz ve hava gücünü İran’ı savunma gücünün ayrılmaz parçası olarak niteledi.

General Selami açıklamasında Suriye gelişmelerine de dikkat çekerek şöyle konuştu: Güçlerimiz Suriye gibi başka topraklarda kendi savunma kabiliyetini ortaya koyabiliyorsa, deme ki Kara Kuvvetlerimiz, taktik olarak olgunlaşmıştır.

Devrim Muhafızları Komutan Vekili; Kara Kuvvetleri’nin İHA ve elektronik savaş gibi tüm alanlarda kendi potansiyelini tamamlamakta olduğuna işaretle, Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri’nin Suriye, Irak savaşları, kutsal savunma yılları ve de ülkenin güney doğusundaki çatışmalardan muhtelif deneyimler edindiğini ifade etti.

Komutan Selami açıklamasında ayrıca, bir nizamın halk ile iç içe olup, kenetlenmesi halinde artık riske açık olmayacağın belirterek, halkın yardımıyla güvenliği sağlamakta başarılı olduklarını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.