General Selami: Teröristlerden intikam almak, devrim muhafızlarının çalışma programında

  • 09 Haziran 2017
  • 1.147 kez görüntülendi.
General Selami: Teröristlerden intikam almak, devrim muhafızlarının çalışma programında

İran İslam inkılabı muhafızlar ordusu komutan yardımcısı, çarşamba günü tahran’da yaşanan terör saldırılarını kınarken, teröristlerden intikam almanın, ciddi bir şekilde İslam inkılabı muhafızlar ordusunun çalışma programında yer aldığını belirtti.

Tuğgeneral Hüseyin Selami dün İRİB 2. TV kanalında katıldığı özel programda, İslam inkılabı muhafızlar ordusunun İran güvenliği konusunda kimse ile şakası olmadığını, çarşamba günü Tahran’da yaşanan terör olaylarını faillerinden ve olaya sebebiyet verenlerden intikam alacağını belirti.

General Selami Tahran saldırılarının Amerika, Suudi rejimi ve siyonistlerin ortak planı olduğuna da değinerek, İran’ın, ülke güvenliğini tehdit edenlerin mezarı olacağını söyledi.

İslami İran düşmanlarının bölgede yenildiklerini ve IŞİD’in de yok olmakta olduğuna değinen general Selami, günümüzde İran İslam cumhuriyetinin bölgede siyasi çatışmalarda inisiyatifi elinde bulundurduğunu, bölge gelişmelerinde belirleyici role sahip olduğunu açıkladı.

General Selami, İran İslam cumhuriyetinin başarılarına karşı Suudilerin sadece terör pompaladığını, tefrika oluşturduğunu, ve sapkınlığı yaymaktan başka bir şey yapmadığını belirterek, Arabistan’ın İran İslam cumhuriyeti nizamına karşı plan yeri olduğunu, fakat Suudilerin rüyalarının gerçekleşmeyeceğini bilmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.