General Senairad: Şirretlikte bulunacak olsalar daha sert tokat yerler

  • 19 Haziran 2017
  • 1.181 kez görüntülendi.
General Senairad: Şirretlikte bulunacak olsalar daha sert tokat yerler

İran Devrim Muhafızları komutanı Siyasi İşler yardımcısı, Devrim Muhafızlarının füze saldırısının, Suriye’de teröristlere, şirretliklerini sürdürmeleri durumunda daha sert bir tokat yiyecekleri konusunda sadece küçük bir uyarı olduğunu bildirdi.

Devrim Muhafızları dün gece Suriye’de tekfiri teröristleri cezalandırmak amacıyla Deyruzzur bölgesinde teröristlerin karargahını bir kaç karadan karaya orta menzilli füzeyle hedef aldı.

İran Devrim Muhafızları komutanı Siyasi İşler yardımcısı general Resul Senairad, tekfiri teröristlerin merkezine yönelik yapılan füze saldırısının, bu teröristlerin Tahran’a yönelik terör eylemlerine bir misilleme amacıyla yapıldığını bildirdi.

7 Haziran tarihinde Tahran’da düzenlenen iki ayrı terör eyleminde 18 kişi şehit olmuş ve bir çok kişi de yaralanmıştı. Devrim muhafızları bu terör olayının intikamını teröristlerden alacağını açıklamıştı.

İran Devrim Muhafızları komutanı Siyasi İşler yardımcısı, Tahran’daki terör eylemlerinin IŞİD terör örgütünün destekçilerinin teşvikiyle gerçekleştirildiğini açıkladı.

General Senairad, bu saldırıda teröristlerin kaybının çok yüksek olduğunun tahmin edildiğini, zira füzenin isabet ettiği merkezin tekfiri teröristlerin içtima alanı olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.