General Şerif: Devrim Muhafızları’nın Demir Yumruğu, Teröristlerin Hamilerine İnmeye Hazırdır

  • 22 Temmuz 2018
  • 1.314 kez görüntülendi.
General Şerif: Devrim Muhafızları’nın Demir Yumruğu, Teröristlerin Hamilerine İnmeye Hazırdır

İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü General Ramazan Şerif, Merivan şehitlerinin görkemli biçimde son yolculuklarına uğurlanmalarının Kürdistan halkının teröristlere vermiş bir yanıtı ve Devrim Muhafızları ile milletin sarsılmaz bağının bir göstergesi olduğunu belirterek, Devrim Muhafızları’nın demir yumruğunun teröristlerin hamilerine doğrudan bedel dayatmaya hazır olduğunu vurguladı.

Komutan Şerif, İran’ın batı sınırında devrim karşıtı teröristler ile çıkan çatışmada devrim muhafızlarının şehit olmasına işaretle, Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri’nin son yıllarda özellikle IŞİD fitnesinden sonra, diğer güvenlik ve savunma güçleriyle birlikte milletin huzur ve güvenliğini sağlamakta başarılı bir karne sergilediğini söyledi.

Devrim Muhafızları Sözcüsü ayrıca, düşmanların İran’ın sınır vilayetlerini karıştırma ve olaylar çıkarma çabalarına işaretle, sınır üslerinde konuşlu güçlerin uyanıklığı ve hazırlığı ve de bölgenin yiğit ve uyanık insanlarının yardımı ve işbirliğiyle bu çabaların etkisizleştirildiğini kaydetti.

Cuma günü bir grup teröristin Merivan’daki Deri Üssü’ne düzenlediği saldırı sonucu mühimmat deposunda meydana gelen patlamada 11 güvenlik görevlisi şehit oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.