Geri Dönüş yürüyüşünde yine kan aktı; 5 şehit, 170 yaralı

  • 27 Ekim 2018
  • 1.671 kez görüntülendi.
Geri Dönüş yürüyüşünde yine kan aktı; 5 şehit, 170 yaralı

Filistin Sağlık Bakanlığı Cuma günü Gazze şeridinde düzenlenen büyük Geri Dönüş yürüyüşünün 31. haftasında 5 Filistinli şehit düştüğünü 170 Filistinli de yaralandığını duyurdu.

Eli kanlı İsrail rejimi yine kan akıttı. Filistin Sağlık Bakanlığı Cuma günü düzenlenen Geri Dönüş yürüyüşü sırasında yaralıların arasında çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğunu belirtti.

Barışçıl bir şekilde düzenlenen Geri Dönüş yürüyüşü geçen 30 Mart tarihinde Gazze şeridinde başladı ve halen devam ediyor. 30 Mart 2018’den bu yana siyonist rejim ordusu şimdiye kadar 200’ü aşkın Filistinli vatandaşı şehit etti, 22 bin Filistinliyi de yaraladı.

Başta İran İslam Cumhuriyeti olmak üzere bir çok ülke ve uluslararası kurum ve kuruluş şimdiye kadar siyonistlerin bu barbarca cinayetini kınadı.

Filistin milleti her yıl 30 Mart Toprak Günü dolaysıyla düzenledikleri eylemlerde katil rejimin Filistinlilerin topraklarını gaspetmesini protesto ediyor. Siyonist rejim ise Filistinli toprakları gaspederek siyonist yerleşkeleri inşa ediyor ve böylece Filistin topraklarının mahiyetini ve kimliğini değiştirmeye çalışıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.