Habibullah Seyyari: Güvenlik olmadan ilerleme olmaz

  • 19 Haziran 2016
  • 959 kez görüntülendi.
Habibullah Seyyari: Güvenlik olmadan ilerleme olmaz

İran ordusu deniz kuvvetleri komutanı tuğamiral Habibullah Seyyari, bugün İran’da güvenliğin hiç bir ülkenin İran’a saldırmaya cesaret edemeyeceği şekilde olduğunu söyledi.

Seyyari, dün İran’ın kuzeyinde yer alan Enzeli kentinde 4. Deniz bölgesi karargahında düzenlenen Kuranı Kerim kıraati merasiminde yaptığı konuşmada, İran’da güvenliğin sağlanması konusunu, İran silahlı güçlerinin en asli görevi olduğunu belirterek; ”güvenlik sağlanmadan ilerleme ve kalkınmanın da manasının olmayacağını’ söyledi.

Tuğamiral Seyyari, güvenliği temin etmenin çok değerli bir sorumluluk olduğunu belirterek, ”güvenliğin sağlanmasında askeri hazırlık çok önemlidir ve özellikle de deniz kuvvetleri olmak üzere bütün silahlı birimler bu konuda hazırlıklıdır” dedi.

İran deniz kuvvetleri komutanı açıklamasının devamında, İran İslam İnkılabı rehberinin orduda maneviyatın yükseltilmesine dair vurgusuna da temasla; ”İman, cesaret ve bilim silahlı güçlerin özelliklerindendir ve Kuranı Kerim öğretileriyle de maneviyat yükseltilmelidir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.