Hacızade: ABD Bombaların Anasına Sahipse Biz De Babasına Sahibiz!

  • 16 Eylül 2017
  • 1.731 kez görüntülendi.
Hacızade: ABD Bombaların Anasına Sahipse Biz De Babasına Sahibiz!

İran Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı Tuğgeneral Emirali Hacızade, ABD’nin bölgedeki askeri teşkilatlarının merkezi komutanlığına sızmayı başardıklarını açıkladı.

 İran Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı Tuğgeneral Emirali Hacızade, devlet televizyonuna verdiği bir röportajda, “Yakın gelecekte büyük olasılıkla ABD’nin Irak ve Suriye’de ne tür girişimlerde bulunduğuna dair bazı senetleri ifşa edebiliriz. Zira biz geride bıraktığımız tüm bu yıllarda ABD’nin merkezi komutanlığına sızarak neler yaptıklarıyla nereleri izleyip nereleri vurduklarının yanında IŞİD’i nasıl desteklediklerini de görüyorduk” ifadelerinde bulundu.

Hacızade; Devrim Muhafızlarının imkan ve askeri malzemelerine yönelik yaptığı açıklamada; Bu gün öyle bir zamandayız ki düşman hücum etmekte ve bizi kırmızı çizgileri olarak göstermektedir ve bizim ortadan kalkmamızla tüm sorunlarının hallolacağını söylemektedir bu Devrim Muhafızlarının gücünün delilidir dedi.

Tuğgeneral Hacızade: “Devrim Muhafızları’nın sahip olduğu tüm kabiliyetlerinin basına aktarılmadığını ancak Amerika ve Siyonist rejimin bizim gücümüzü çok iyi bildiğini vurgulayarak, Devrim Muhafızları’nın bölgenin birinci gücü olduğundan dolayı düşmanlar bizim ile şaka yapamayacaklarını çok iyi biliyorlar ve dünyanın birçok ordusu teröristlerle mücadele için bölgeye sevk edildi ancak hiçbirisi başarıya ulaşamadı.” dedi.

ABD’nin IŞİD’i oluşturup yönettiğini açıklayan Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı, “ABD bölgemizde ağır planların hayata geçirmesi projesini izliyordu ancak Devrim Muhafızları tüm bunları yerle bir etti.

Suriye’de bulunan IŞİD mevzilerine yönelik füze saldırısının hedefine isabet etmediği yönündeki açıklamalara karşılık Hacızade, füzelerin fırlatıldığı zaman İHA’larımız bölgede bulunuyorlardı ve IŞİD mevzilerini vurduğumuzun görüntülerini basına verdik açıklamasında bulundu.

Hacızade Amerika’nın İran’a karşı uyguladığı ambargo baskılarına karşı; ABD’de karşısında geri çekilmenin hiçbir faydası yok çünkü Amerikalılar konuşulacak ve anlaşılacak biri değiller. Bu durumda askeri ve tüm alanlarda onların gücünün karşısında durmamız gerekir.

Tuğgeneral Hacızade, Amerika bombanın anasına sahipse biz de bombanın babasına sahibiz. Savunma Bakanlığı hava savunma alanında verdiği siparişler üzerine hava kuvvetleri tarafından büyük tahrip gücüne sahip üretildi bombalar üretildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.