Halep Polis Hastanesi Yeniden Hizmete Açıldı

  • 29 Ocak 2016
  • 885 kez görüntülendi.
Halep Polis Hastanesi Yeniden Hizmete Açıldı

Suriye İçişleri Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Halep Polis Hastanesi yenilenen haliyle polis ve askerler dahil bütün vatandaşlara hizmet vermek üzere faaliyete başladı.

Dün düzenlenen açılış töreninde gazetecilere bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Muhammed el Şear, Polis Hastanesinin yeni hali ve işleyiş şekliyle bütün Haleplilere hizmet veren sağlık kuruluşlarına eklendiğini ifade etti. Bakan Şear Halep’te Pasaport ve Dairesinin de onarılması ardından yeniden hizmete başladığını açıkladı.

Diğer taraftan benzer bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Nizar Yazıcı, Halep Polis Hastanesinin yeni haleyle biran önce faaliyete geçmesi için büyük bir çaba harcandığına işaret ederek hastaneye gerekli donanım ve teçhizatın en iyi şekilde sağlanması için çabaların en üst düzeyde devam ettiğini belirtti.Açılış töreninin ardından hastanede bir inceleme gezintisi yapan Şear ve Yazıcı, hastane personeli ve hastalarla yaptıkları kısa sohbetlerde beklenti ve olası sorunlara ilişkin bilgi edindiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.