Halep teröristlerden tamamen temizlendi

  • 23 Aralık 2016
  • 1.610 kez görüntülendi.
Halep teröristlerden tamamen temizlendi

Suriye’nin kuzeyinde olan Halep kenti, teröristlerin işgalinden tamamen temizlendi.

İRNA’nın bildirdiğine göre Suriye genel kurmay başkanlığı dün yayınladığı bildiride, Halep kentinin teröristlerden tamemen temizlendiğini, kentte güvenliğin tekrar sağlandığını, bunun stratejik ve gelişme ve başarı olduğunu belirtti.

Suriye ordusu yayınladığı bildiride , bu zaferin terörizm ile mücadelede önemli bir dönüm noktası olduğu, teröristlerin planı ve destekçilerine ağır bir darbe indirdiği belirtildi.

Suriye genel kurmay başkanlığı,terörizm ile mücadele ve tüm ülkeye güvenlik ve istikrarın sağlanması için bu büyük başarının terörizm ile mücadelede Suriye ordusunun milli görevine devam için büyük bir motivasyon olduğu da ifade edildi.

Bildiride ayrıca bu zaferin suriye ordusu ve müttefik güçlerinin terörizme son vermedeki başarısına vurgu yaparken, Suriye topraklarında terörizmin yenilmesi için yeni aşamanın başlangıcı olduğu ifade ediliyor.

Suriye genel kurmay başkanlığı bir kez daha silahlı gruplardan silahlarını bırakmalarını isterken, zira terörizm ile mücadelenin ülke topraklarının son karışına kadar devam edeceğini duyurdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.