Halep’in batısında bir kasaba terör örgütünden alındı

  • 12 Kasım 2016
  • 1.133 kez görüntülendi.
Halep’in batısında bir kasaba terör örgütünden alındı

Suriye’de terör örgütü IŞİD ve diğerlerine yönelik operasyonlar devam ederken, Suriye ordusunun Halep kentinin batısında yer alan Minyan kasabasını teröristlerden kurtardığı bildiriliyor.

İRNA’nın haberine göre,  Suriye ordusu dün sözkonusu kasabayı teröristlerden  geri alırken,  buranın alınması için düzenlediği operasyonlarda da  Ceyşül feth terör örgütünden onlarcasını da öldürdü.

Suriye ordusu ve halk gönüllü güçlerinin Halep’in batısında yer alan ”Zahiye el’Esed ” mahallesinde  bazı bölgeleri de  kurtararak bölgeyi tamamen teröristlerden temizleme hedefinde olduğu bildiriliyor.

Öte yandan SANA ajansının haberine göre, Kunaytra’da ise askeri bir kaynak terör rejimi İsrail’e bağlı Nusra Cephesine yönelik operasyonları kapsamında ordu birliklerinin  Cebata el Haşab ormanları, Trınca, Dahrat el Kessar ve Tel Hamriye bölgelerinde askeri noktalara saldırı girişinde bulunan  teröristleri yoğun top ateşine tuttuklarını belirtti. Operasyonlarda bir kısmı ağır silahlarla donatılmış araçlar ve cephanenin imha edildiğini ifade eden kaynak, aynı zamanda çok sayıda teröristin de ölü yaralı düşürüldüğünü söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.