Hamas: Abbas, Filistinli çocukların güvenliğine değil, işgalcilerin güvenliğine önem veriyor

  • 03 Ağustos 2015
  • 879 kez görüntülendi.
Hamas: Abbas, Filistinli çocukların güvenliğine değil, işgalcilerin güvenliğine önem veriyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın işgal rejimi partilerinden solcu Meretz heyetine şiddete başvurmamayı ve barışçıl politika benimsemeyi taahhüt etmesinin hiçbir anlamı olmadığını ve İsrail’in güvenliğini sağlayamayacağını söyledi.

Hamas Hareketi, dün akşam (2 Ağustos Pazar) yayınladığı bildiride, Abbas’ın verdiği sözün Filistinli çocukların güvenliğine değil işgalcilerin güvenliğine önem verdiğinin göstergesi olduğunu belirtti.

Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, dün öğle saatlerinde Ramallah’taki karargâhında Meretz Genel Başkanı Zehava Gal-On başkanlığında bir heyeti kabul etmişti.

Gal-On, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Yahudi teröristler tarafından öldürülen bebek için taziyelerimi sunmaya geldim” dedi.

Mahmud Abbas da, “Artık yeter diyoruz. Daha fazla sabredemeyiz. Fakat size söz veriyorum ki, biz asla terörü ve şiddeti benimsemeyeceğiz. Barışçıl politikamızı sürdüreceğiz ve elimiz daima barış için uzatılı olacak. Fakat durum böyle devam ederse tavrımız farklı olacak” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.