Hamas: “Abbas’ın Filistinli Kanıyla Siyonist Kanını Eşit Görmesi Tehlikeli”

  • 23 Ocak 2016
  • 785 kez görüntülendi.
Hamas: “Abbas’ın Filistinli Kanıyla Siyonist Kanını Eşit Görmesi Tehlikeli”

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Abbas’ın masum Filistinli kanını katil ve cani İsraillilerin kanıyla eşit tutmasının büyük bir felaket olduğunu, bu açıklamayla Abbas’ın kahraman Filistin halkına ihanet ettiğini, Filistin halkını arkadan hançerlediğini ve geleceğiyle oynadığını belirtti.

Abbas’a tepki gösteren ve açıklamalarını sert bir dille kınayan Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Filistinli gruplardan bu çöküş ve alçalış karşısında tavırlarını göstermelerini istedi.

Abbas’ın düşmanla güvenlik koordinasyonunun devam ettiğini söylemesinin de artık bir anlam ifade etmediğini ve bu açıklamanın temiz Filistin halkını temsil etmediğini hatırlatan Ebu Zuhri, intifadanın Allah’ın izniyle hedefine ulaşıncaya kadar yoluna devam edeceğini ifade etti.

Siyonist işgal hükümetinin sözcüsü gibi konuşan Mahmud Abbas daha önce de direnişe karşı olduğunu, intifadayı kastederek anarşi ve kaos istemediğini ifade etmişti. Kendi mazlum halkını ve bu halkın davasını unutan Abbas, kendisine bağlı birimlerle işgalciye gönüllü hizmetlerini sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.