Hamas, Ajanlara ve Hainlere En Ağır Cezanın Verilmesini İstedi

  • 03 Nisan 2017
  • 1.316 kez görüntülendi.
Hamas, Ajanlara ve Hainlere En Ağır Cezanın Verilmesini İstedi

Mazin Fukaha’ya Suikastın Arka PlanıHamas: Filistinlilerin Dönüş Hakkı Zaman Aşımına UğramazEl-Berdevil: Abbas’ın Diktatörlüğü Filistin’de Uzlaşıyı Engelliyor ​​Bahr, Filistin Halkının Siyonist Teröre Karşı Korunmasını İstedi

İslami Direniş Hareketi (Hamas), ajanlara ve hainlere en ağır cezanın verilmesini, ajanların peşinin bırakılmamasını istedi.
Hamas Hareketi, toplumun güvenliğini ve direnişin sırtını korumak için gerekli tedbirlerin alınması çağrısında bulundu.
Hamas sözcülerinden Fevzi Burhum, konuyla ilgili yayınladığı ve dün sabah (2 Nisan Pazar) Filistin Enformasyon Merkezi’ne ulaşan bildiride, şehit komutan Mazin Fukaha’ya düzenlenen suikasttan sonra Gazze’deki İçişleri Bakanlığı’nın ve güvenlik güçlerinin hainleri ve ajanları yakalamak için gösterdiği çabalara övgüde bulundu.
Gazze’deki İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı, Fukaha suikastı soruşturması kapsamında önümüzdeki saatlerde ve günlerde güvenlik tedbirlerinin yoğunlaştırılacağını açıkladı.
Bakanlık sözcüsü Iyad El-Bezm, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook’taki sayfasında dün akşam konuyla ilgili yaptığı açıklamada, önümüzdeki saatlerde ve günlerde alınması planlanan tedbirlerin Filistin toplumunun güvenliğini korumayı hedeflediğini bildirdi.
Bu arada, Filistinli yüzlerce aktivist, sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla düşüncelerini dile getirerek, ajanlara ve hainlere kısas uygulanmasını istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.