HAMAS, Arap yönetimlerine çağrıda bulundu

  • 24 Ağustos 2016
  • 788 kez görüntülendi.
HAMAS, Arap yönetimlerine çağrıda bulundu

Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS arap ülkelerinden siyonist İsrail rejiminin Filistinliler aleyhindeki cinayetleri karşısında acil tepki göstermelerini istedi.

El-Minar televizyonunun bildirdiğine göre Filistin yasama konseyinde bulunan HAMAS kandının temsilcileri, Siyonist rejimin Mescidi Aksa’ya saldırısını incelemek amacıyla düzenledikleri oturumda, ayrıca siyonist İsrail’in Filistinliler aleyhindeki cinayetlerinin artış kazanması karşısında kaygılarını bildirdi.

Bu oturuma katılanlar Arap ve İslam ülkelerinden İsrail’in cinayetleri karşısında sessiz kalmamalarını, bu rejime baskı uygulayarak cinayetlerini sürdürmesine engel olmalarını istediler.

İsrail’in Mescidi Aksa’ya sürekli saldırısı, siyonist yerleşimcilerin her gün Mescidi aksaya girmelerinin gerçekte Mescidi Aksanın zaman ve mekan olarak bölünmesinin icrası olduğu belirtilen bu oturumla paralel olarak Filistin halkı da yasama konseyi binası önünde toplanarak İsrail bayrağını yaktı ve Mescidi Aksa’ya yönelik saygısızlığı kınadılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.