Hamas: Dagan’ın İtirafı, İşgalcinin Gazze’de Yenildiğinin Diğer Bir Kanıtı…

  • 28 Şubat 2015
  • 743 kez görüntülendi.
Hamas: Dagan’ın İtirafı, İşgalcinin Gazze’de Yenildiğinin Diğer Bir Kanıtı…

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Mossad eski başkanının Netanyahu’nun Gazze savaşında başarısız olduğuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinin, işgalcinin hezimete uğradığı ve direnişin zafer kazandığıyla ilgili işgal rejiminde yapılan açıklamalara ek bir açıklama olduğunu söyledi.

Hamas sözcüsü Sami Ebu  Zuhri dün akşam (27 Şubat Cuma) yaptığı açıklamada, işgalcinin Gazze’de direniş karşısında yaşadığı hezimeti hafifletme ve yok sayma girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlandığını söyledi.

Mossad eski şefi Meir Dagan yaptığı açıklamada, “İsrail hükümeti Başbakanı Benyamin Netanyahu, İran konusunda İsrail’in stratejik olarak büyük zararlar etmesine neden oldu. Gazze’ye yaptığı son savaş ise tam bir başarısızlık örneğidir”  demişti.

Dagan, Siyonist işgal rejimi gazetelerinden Yediot Ahranot’un kendisiyle yaptığı röportajda ayrıca, Netanyahu’nun var olan sorunlara karşı ortaya koyduğu çözümlerin İsrail’in çıkarına olmadığını, İsrail’e en büyük stratejik zararı veren kişinin Başbakan Netanyahu olduğunu iddia etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.