Hamas: “Direnişin Cenin’de Verdiği Mesaj İlgili Yerlere Ulaştı”

  • 02 Eylül 2015
  • 722 kez görüntülendi.
Hamas: “Direnişin Cenin’de Verdiği Mesaj İlgili Yerlere Ulaştı”

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Hüsam Bedran, Batı Yaka’daki direniş ateşinin gün geçtikçe söndürülemeyeceğini daha çok ispat ettiğini ve dün gece Cenin kentinde ve kampında yaşananların yükselen direnişin geleceğinin işaretleri olduğunu söyledi.

Bedran, bugün (1 Eylül Salı) Cenin’de yaşananlarla ilgili bir bildiri yayınladı. Cenin’de işgal ordusunu şaşkına çeviren direnişin mesajının ilgili yerlere ulaştığı ve kampın kahraman evlatlarının işgal güçlerine sokak savaşları konusunda iyi bir ders verdiği ifade edildi.

Dün akşam Batı Yaka’da intifada günlerinden birinin yaşandığına dikkat çeken Bedran, Cenin Kampı’nda işgalciye yöneltilen silahlardan kurşun seslerinin yeniden duyulduğunu bildirdi.

Filistin direnişinin Cenin’de “büyük bir balık” yakalamayı planlayan işgal güçlerinin planını boşa çıkardığını ve işgal askerlerine her yönden kurşun yağdırdığını kaydeden Bedran, bunun üzerine işgal askerlerinin sağa-sola delirmişçesine ateş açmaya başladığını söyledi.

Cenin’de direnişin etrafında kenetlenilmesine övgüde bulunan Bedran, kampın kahraman gençlerinin işgal güçlerinin baskınına ilk başta taşlarla karşılık vererek ilerlemelerini aksattıklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.