Hamas Esir Takası Meselesini Ateşkes Tam Anlamıyla Uygulanmadıkça Görüşmeyecek…

  • 16 Aralık 2014
  • 723 kez görüntülendi.
Hamas Esir Takası Meselesini Ateşkes Tam Anlamıyla Uygulanmadıkça Görüşmeyecek…

Siyonist işgal rejimindeki Kanal-2 Televizyonu İslamî Direniş Hareketi (Hama)’ın varılan ateşkesin bütün boyutlarıyla hayata geçirilmesini beklediğini ve ateşkes dosyası tamamlanmadan esir takasıyla ilgili görüşmelere karşı olduğunu belirtti.

Televizyon, esir takası görüşmeleriyle ilgili olarak verdiği haberde, Hamas hareketinin ateşkesteki bütün maddeler hayata geçirilmeden ve tam manasıyla bir ateşkes sağlanmadan elindeki Siyonist esir askerlerle ilgili görüşmelere başlama taraftarı olmadığını ifade etti.

Televizyon verdiği haberde ayrıca Hamas Siyasi Birim üyesi Musa Ebu Merzuk’un yaptığı açıklamalara atıfta bulunarak kendisinin “esirlerle ilgili görüşmeler oldu. Ancak bir neticeye varılmadı. Esir takası anlaşmasını engelleyen ateşkes ve onun uygulanmayan maddeleridir” ifadesini kullandığını hatırlattı.

Son savaştan sonra Kassam Tugayları’nın elinde canlı ve ölü birkaç Siyonist askerin bulunduğu tahmin ediliyor. Bu konuda Kassam Tugayları sessizliğini korurken, kaynaklar bu konuda oldukça deneyimli olan hareketin en ufak bir bilgiyi karşılıksız vermeyeceğini ifade ediyorlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.