Hamas Fetih Örgütünü Filistin’in Kurtuluşu İçin Samimi Bir Ortaklığa Çağırdı…

  • 14 Aralık 2014
  • 808 kez görüntülendi.
Hamas Fetih Örgütünü Filistin’in Kurtuluşu İçin Samimi Bir Ortaklığa Çağırdı…

Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas)’ın ileri gelen siyasi liderlerinden Dr. Mahmud Zehhar, Fetih örgütünü Filistin’in kurtuluşu için sancılı ortaklıklarla uğraşmayı bırakarak samimi ortaklık oluşturmaya çağırdı.

Dr. Zehhar Fetih örgütüne yaptığı çağrısında; “Bizim birinci önceliğimiz Filistin’in kurtuluşudur. Öyleyse gelin sancılı ortaklıklardan uzak bir şekilde gerçek ortaklığı kuralım” dedi.

Mahmud Zehhar, Batı Yaka ahalisini de “hainler” olarak nitelediği kimselerden kesin kurtulmak için gerekeni yapmaya çağırarak; “sizin İsrail işgalinden kurtulma imkânı elde edebilmeniz için öncelikle hainlerden kurtulmanız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Mahmud Zehhar, Hamas’ın Gazze’de kazandığı direniş tecrübesini Filistin’in özgürlüğüne kavuşturulan bütün bölgelerine de taşıyacağını söyledi.

Doğuda Ürdün batıda Mısır sınırlarından, kuzeyde Lübnan sınırından güneyde Akdeniz kıyılarına kadar Filistin’in bir bütün olduğu ilkesinden asla vazgeçmeyeceklerini tekrar eden Mahmud Zehhar işte bu vatanın özgürlüğüne kavuşturulması için birlik ve ortaklık kurulması gerektiğini hatırlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.