Hamas, Genç Bilim Adamı Dr. Fadi El-Bataş İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı

  • 21 Nisan 2018
  • 1.117 kez görüntülendi.
Hamas, Genç Bilim Adamı Dr. Fadi El-Bataş İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Dr. Fadi El-Bataş’ın bu sabah Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da sabah namazına giderken maskeli iki kişi tarafından şehit edilmesi üzerine taziye mesajı yayınladı.

Hamas, “Filistin’in hayırlı ve yiğit evlatlarından, Filistin’in genç bilim adamlarından ve Allah’ın Kitabı’nı ezberleyen hafızlarından birinin şehadetiyle taziyelerimizi sunuyoruz” dedi.

Genç akademisyenin bilimsel çalışmaları ve enerji konusunda yapılan uluslararası konferanslara yaptığı katkılardan övgüyle bahseden Hamas, Dr. Fadi El-Bataş’ın Allah’a davet eden ve Filistin davası için çalışan örnek bir şahsiyet olduğunu ifade etti.

Dr. Fadi Bataş bugün evine yakın camide sabah namazını kılmak için evden çıkarken yolda maskeli iki şahsın kurşunlarına hedef oldu. El-Bataş’a 14 kurşun yağdıran saldırganlar olay yerinden uzaklaştı.

Görgü şahitleri saldırganların Asyalı değil Batılı görünümünde olduklarını belirtirken, ailesi suikastın arkasında Siyonist cinayet şebekesi Mossad olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.