Hamas Hareketi Sosyal Paylaşım Sitelerinde Avrupalılara Kendini Anlatacak…

  • 12 Mart 2015
  • 784 kez görüntülendi.
Hamas Hareketi Sosyal Paylaşım Sitelerinde Avrupalılara Kendini Anlatacak…

Ä°slami DireniÅŸ Hareketi (Hamas) Enformasyon Dairesi üyesi Tahir En-Nunu, sosyal paylaşım sitelerinde “#AskHamas” (Hamas’a sor) etiketiyle düzenlenecek kampanyanın hazırlıklarının sona erdiÄŸini bildirdi.

En-Nunu, Hamas Hareketi’nin terör örgütleri listesinden çıkarılması kararının Avrupa Mahkemesi’nde yeniden görüşülmesinden önce kampanyayla Avrupa toplumlarının Hamas Hareketi hakkında soracakları sorulara cevap verileceÄŸini açıkladı.

Bugün Gazze’de düzenlenen medya atölyesi çalışmasına katılan Tahir En-Nunu, yarın (13 Mart Cuma) baÅŸlayacak kampanyanın beÅŸ gün süreceÄŸini ve birçok konuda hareketin tavrı ve düşünceleri ile Hamas’ın bir terör örgütü deÄŸil iÅŸgale karşı direnen bir milli kurtuluÅŸ hareketi olduÄŸu gerçeÄŸinin Batı toplumlarına anlatılacağını söyledi.

Kampanyanın ağırlıklı olarak sosyal paylaşım sitelerinde yürütüleceÄŸini belirten En-Nunu, Hamas hakkındaki bilgilerin “#AskHamas” etiketi altında ve soru-cevap ÅŸeklinde verileceÄŸini açıkladı.

En-Nunu, kampanya süresince sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla takipçiler ve Hamas’ın önde gelen liderleri arasında buluÅŸmaların da düzenleneceÄŸini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.