Hamas: İşgal Güçlerinin Cinayetleri Halkımızı Direniş Yolundan Alıkoyamayacak

  • 29 Kasım 2019
  • 510 kez görüntülendi.
Hamas: İşgal Güçlerinin Cinayetleri Halkımızı Direniş Yolundan Alıkoyamayacak

İslami Direniş Hareketi (Hamas), işgalcilerin cinayetlerinin Filistin halkını ve direnişini Yahudi yerleşimini ve yerleşimcileri işgal altındaki Filistin topraklarından süpürüp çıkarıncaya kadar yoluna devam etmekten alıkoyamayacağını bildirdi.

Hamas Hareketi, bugün (28 Kasım Perşembe) yayınladığı bildiride, evleri yıkılan direnişçi dört aileyi selamladı ve işgal liderlerine direnişçilerin evlerini yıkma politikasının başarısız olacağını söyledi.

El-Aksa İntifadası sırasında işgal rejiminin 500 ev yıktığını ve bunun Filistin halkının iradesini etkilemediğini hatırlatan Hamas, direniş iradesinin ve direnişçilerin ailelerine sahip çıkmanın Filistin halkının asil bir geleneği olduğunu ifade etti.

Hamas Hareketi, Filistin halkının asaletinin ve sosyal dayanışmasının Siyonistlerin politikalarına karşı direnişin ön hatlarından biri olduğunu kaydetti.

Hamas Hareketi ayrıca direnişçilerin evlerini yıkan buldozerin dönüş yolunda otomobiline çarptığı 56 yaşındaki Muhammed Nassar Nevacia’nın şehit olduğunu duyurarak, araçta bulunan ve yaralanan oğluna da acil şifalar diledi.

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde El-Halil kentinin kuzeybatısındaki Beyt Kahil beldesinde Gush Etzion Yahudi Yerleşkesi yakınlarında bir işgal askerinin öldürülmesi eylemine karışmakla suçlanan Filistinli esirlere ait evleri yıktı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.