Hamas: İşgalcilerin Cinayetlerine Misilleme İçin Tüm Seçenekler Gündemde

  • 21 Mart 2019
  • 1.311 kez görüntülendi.
Hamas: İşgalcilerin Cinayetlerine Misilleme İçin Tüm Seçenekler Gündemde

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Filistin direnişinin işgal güçlerinin cinayetlerine misillemede bulunma gücü bulunduğunu ve önümüzdeki günlerin mücahitlerin sürprizlerine gebe olduğunu açıkladı.

Hamas dün (20 Mart Çarşamba) Nablus kentinde iki gencin şehit edilmesiyle ilgili yayınladığı bildiride, işgal güçlerinin cinayetlerine misilleme için mücahitlerin önünde tüm seçeneklerin gündemde olduğunu ifade etti.

İşgal güçlerinin Batı Yaka’daki cinayetlerinin Filistin halkının direnişi sürdürme azmini kıramayacağını belirten Hamas, Raid Hamdan ve Zeyd Nuri’nin şehit edilmesinin işgal güçlerinin direnişçilerin karşısına çıkamayacak kadar korkak olduğu gerçeğini değiştirmeyeceğini söyledi.

Hamas, Selfit eyleminde ve daha öncesindeki Givat Assaf ve Ofra eylemlerinde işgal askerlerinin direnişçilerin önünden kaçtıklarını hatırlattı.

İşgal güçlerinin korkak olduğunu ve gücünün ancak masum sivillere yettiğini bildiren Hamas, şehit gençlerin ailelerine de başsağlığı diledi.

İşgal güçleri Raid Hamdan ve Zeyd Nuri isimli gençleri dün gece Nablus’taki Yusuf’un Kabri bölgesinde araçlarına ateş açarak şehit etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.